Skip to main content
Ajankohtaista

Meriauralle ISO 14001-ympäristösertifikaatti

Bureau Veritas on myöntänyt Meriauralle ISO 14001 -ympäristösertifikaatin. Kansainvälisen standardin mukainen ympäristöjärjestelmä tukee Meriauran liiketoimintaa täydentämällä ISO 9001 laatujärjestelmäää, ja on tuttu myös ulkomaisille asiakkaillemme. Aikaisempi kotimainen Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä jatkaa ISO 14001- mukaisen järjestelmän rinnalla.

Ympäristöjärjestelmän piiriin kuuluvat tällä hetkellä Meriauran rahtauksen ja operoinnin toiminnot. Standardoitu järjestelmä tukee Meriauran ympäristötoimia ja -tavoitteita, ja auttaa koko organisaatiota tunnistamaan tehtävänsä ympäristötyössä. Ympäristöjärjestelmän myötä Meriauran toiminta on entistä läpinäkyvämpää ja kykenemme vastaamaan asiakkaiden laatuvaatimuksiin entistä paremmin.

”Meriaura haluaa jatkossakin kulkea etujoukoissa merenkulkualan vihreässä siirtymässä, ja siksi kehitämme ympäristöjärjestelmää jatkuvasti. Yksi tavoitteemme on tuoda konkreettisemmin esiin yhtiön ympäristötavoitteita myös merihenkilöstön suuntaan”, kertoo Meriauran turvallisuus- ja laatupäällikkö Anssi Lehto, joka on ollut päävastuussa ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristöjärjestelmän rakentamisesta.