Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=KJDxi_S9Ua0

Meriaura EcoVoy Contract – Lähes hiilineutraali kuljetussopimus

Kuljetukset jätepohjaisella biopolttoaineeella. Jopa 97,7% pienemmät kasvihuonekaasupäästöt.

Meriaura on tuonut ensimmäisenä merikuljettajana markkinoille lähes hiilineutraalit kuljetussopimukset. Meriaura EcoVoy Contract-konsepti perustuu aluksiimme, jotka voivat käyttää voimanlähteenään biopolttoainetta. Käytettäessä yritysryhmämme itse valmistamaa jätepohjaista biopolttoainetta VG Marine EcoFuelia kuljetuksen elinkaaripäästöt ovat jopa 97,7% pienemmät verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin.

VG Marine EcoFuelinTM raaka-aineet ovat 100% jäte- ja kierrätyspohjaisia. Siksi polttoaineemme on myös eettisesti kestävää, koska ne eivät kilpaile maa-alasta ruoantuotannon kanssa. Hyödynnämme mm. elintarviketeollisuuden sivuvirtoja sekä jo kertaalleen käytettyjä kasviperäisiä öljyjä. Polttoaine valmistetaan VG EcoFuel Oy:n tuotantolaitoksessa Uudessakaupungissa. Tuotannossa käytetty energia on peräisin biokaasulaitoksesta ja kestävyysjärjestelmällämme on ISCC-sertifikaatti. Jätepohjainen tai kierrätetty bioöljy on kaikkein ilmastoystävällisin vaihtoehto merikuljetuksiin, joka tänä päivänä on saatavilla.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta vähäpäästöisiin EcoVoy Contract-kuljetussopimuksiin. Me sitoudumme hankkimaan, tuottamaan ja käyttämään EcoFuelia vähintään sen määrän, joka vastaa sopimuksen nojalla suoritettujen matkojen kokonaiskulutusta. Toimitamme myös laskelmat tämän sopimustyypin valinnalla saavutetuista kasvihuonekaasuvähennyksistä.

Ota yhteyttä Beppeen (+358 50 557 4323), hän kertoo asiasta lisää!