Skip to main content
Ajankohtaista

Meriaura Uusioraaka-aineliiton jäseneksi

By 6.6.2019No Comments

Meriaura on liittynyt Suomen Uusioraaka-aineliitto ry:n jäseneksi. Uusioraaka-aineliiton hallitus hyväksyi Meriauran jäsenhakemuksen 31.5.2019. Uusioraaka-aineliitto edistää kierrätysmateriaalien hankintaa, jalostusta ja käyttöä taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Liiton jäseniä ovat erilaiset alalla toimivat yritykset ja yhdistykset, jotka kehittävät keskinäistä vuorovaikutusta ja ammatillista näkemystä. 

”On luontevaa, että Meriaura on mukana, koska kuljetamme yhä enemmän kierrätysraaka-aineita, kuten kierrätysterästä, kierrätyslasia sekä muita uusiokäyttöön meneviä materiaaleja ja sivutuotteita. Tulevaisuuden kestävä yhteiskunta perustuu pitkälti kiertotalouteen ja me haluamme olla tässä kehityksessä vahvasti mukana ja edistää vuoropuhelua eri toimijoiden kanssa” kertoo Meriauran kehityspäällikkö Jukkis Sutela.

 

Lotta VG-alus kävi kesäkuun alussa lastaamassa lasimurskaa eli kierrätettyä lasia Naantalin Luonnonmaalla. Lotta VG vie lastin Iso-Britanniaan jossa kierrätyslasi hyödynnetään uudelleen lasin raaka-aineena.