Skip to main content
Ajankohtaista

Meriaura avannut laivanselvityksiin keskittyvän sivukonttorin Haminaan

By 3.12.201823 tammikuun, 2019No Comments

Meriaura avasi sivukonttorin Haminaan aiemmin tänä vuonna. Kaksi työntekijäämme, Maria Byskata ja Aleksei Kumpulainen toimivat laivanselvittäjinä venäläisille kansilastialuksille jotka kuljettajat suuria moduuleita Haminasta Kazakstaniin. Moduulit rakennetaan Koreassa ja ne tulevat Haminaan valtamerilaivojen kyydissä, josta ne edelleen laivataan kansilastialuksilla ja proomuilla Kazakstaniin.

Jokiproomut ja kansilastialukset ovat osa mittavaa projektia. HaminaKotkan satama on investoinut miljoonia infrastruktuurin ja palveluiden parantamiseen Haminassa. Projektin pääkoordinaattori Sarens Group N.V. on tuonut n. 150 spesialistia Haminaan.

”On ollut todella mielenkiintoista olla mukana tässä projektissa. Laivoilla saapuvat moduulit ovat kooltaan vaikuttavia”, kertoo Maria Byskata, Meriauran johtava laivanselvittäjä. ”Aikaisempi työskentely Meriauran omien kansilastialusten ja vaativien projektilastien parissa on auttanut  ymmärtämään näiden erikoisalusten tarpeita. Me tiedämme millaista lisäarvoa hyvä laivanselvittäjä voi tuoda koko projektille ja asiakkaalle. Alusten miehistö arvostaa myös todella paljon meidän molempien sujuvaa venäjän kielen taitoa”, Byskata jatkaa.