Skip to main content
Ajankohtaista

Meriaura Groupin shipping-yhtiöiden toimitusjohtajuus vaihtuu

By 20.12.2018No Comments

Meriaura Groupin hallitus on nimittänyt shipping-yhtiöilleen uudet toimitusjohtajat. Merikapteeni Ville Koskinen, 39, on nimitetty VG-Shipping Oy:n toimitusjohtajaksi. Ville Koskinen on toiminut VG-Shippingin palveluksessa vuodesta 2003, joista viimeisimmät vuodet varustamoliiketoiminnan johtajana. Ville Koskisen vastuualueeseen kuuluu VG-Shippingin harjoittama varustamotoiminta ja laivanhoito.

Kauppatieteen kandidaatti, agronomi Bengt-Erik Rosin, 53, on nimitetty Meriaura Oy:n toimitusjohtajaksi. Bengt-Erik Rosin on toiminut Meriauran palveluksessa vuodesta 2014 vastaten laivanrahtaus- ja operointitoiminnoista sekä varatoimitusjohtajuudesta.

Hallitus on katsonut, että tulevaisuuden mahdollisuuksiin tarttuminen ja haasteisiin vastaaminen merkitsee seuraavaksi katseen suuntaamista entistä voimakkaammin asiakassuhteiden, yhteistyöverkostojen ja liiketoimintamallien kehittämiseen. ”Haluamme kehittää toimintaamme asiakaslähtöisesti perinteisillä vahvuusalueillamme. Uudet nimittämämme toimitusjohtajat ovat työskennelleet yhtiössämme pitkään ja tuntevat liiketoimintamme ja asiakkaamme hyvin. Siksi uskomme heidän olevan oikeat henkilöt näiden linjaamiemme tavoitteiden eteenpäin viemiseen”, kertoo Meriaura Groupin hallituksen puheenjohtaja Jussi Mälkiä. Yhtiöiden uudet toimitusjohtajat aloittavat tehtävissään 1.1.2019.

Hallitus ja Elisa Mikkolainen ovat sopineet toimitusjohtajuuden päättymisestä 19.12.2018. Elisa Mikkolainen toimi yhtiön palveluksessa pääosin kehittäen yhtiön sisäisiä palvelu- ja toimintaprosesseja tehokkuuden ja laadun parantamiseksi entisestään. Yhtiö kiittää Elisa Mikkolaista näiden asioiden parissa tehdystä työstä.