Skip to main content
Ajankohtaista

Meriaura Group jatkaa tutkimusalus Arandan varustamista

By 21.12.202030 maaliskuun, 2021No Comments

VG-Shipping Oy ja Suomen ympäristökeskus (SYKE) ovat uusineet sopimuksen merentutkimusalus Arandan hoitamisesta. VG-Shipping voitti syksyllä 2020 järjestetyn julkisen tarjouskilpailun niin hinnan kuin laadun osalta. Uusittuun hoitosopimukseen kuuluu Arandan miehitys, operointi sekä tekninen hoito. Uusittu sopimus koskee vuosia 2021–2023 ja sisältää kaksi + kaksi optiovuotta.

”Olemme tyytyväisiä päästessämme jatkamaan pitkään jatkunutta hyvää yhteistyötä SYKE:n kanssa merentutkimuksen hyväksi. Merentutkimus ja merien suojelu ovat Meriaura Groupille tärkeäitä asioita, ja arvomme ja visiomme tukevat tätä työtä kaikin tavoin. Näemme paljon mahdollisuuksia kehittää ympäristönsuojelua ja hiilivapaata meriliikennettä yhteistyössä suomalaisen ympäristöntutkimuksen ammattilaisten kanssa”, kertoo VG-Shippingin toimitusjohtaja Ville Koskinen.

Aranda on ollut VG-Shippingin hoidossa vuodesta 2007. VG-Shipping on toiminut teknisenä asiantuntijana Arandan uudistuksessa vuosina 2017–2018 sekä kesällä 2020 tehdyissä polttokennokokeiluissa.

VG-Shipping on koekäyttänyt Arandalla myös bioöljyä sekä lämmityksessä että voimanlähteenä.

 

Lisätietoja:

Ville Koskinen, toimitusjohtaja VG-Shipping Oy
ville.koskinen@vg-shipping.fi  puh. 040 584 81 79