Skip to main content
Ajankohtaista

Aker Solutions, K2 Project Forwarding ja Meriaura sopimukseen offshore-moduulien kuljetuksesta

Aker Solutions, K2 Project Forwarding ja Meriaura ovat allekirjoittaneet laajan sopimuksen offshore-moduulien merikuljetuksesta. Kahden vuoden sopimuskauden aikana Meriauran kansilastialukset kuljettavat teräsmoduleita Aker Solutionille Norjaan useina laivauksina eri Itämeren satamista. Aker Solutions, joka on kansainvälisen mittakaavan offshore-projektien toteuttaja, varmistaa sopimuksella merikuljetuskapasiteetin vuosille 2024-2026. Tämä yhteistyö vahvistaa Meriauran kansainvälistä asemaa vaativien raskaskuljetusten luotettavana ja tehokkaana toimittajana alansa johtaville teollisuudenaloille.

”Olemme toteuttaneet useita projekteja K2 Project Forwardingille ja Aker Solutionsille, ja olemme erittäin iloisia, että meidät on jälleen kerran valittu näiden vaativien erikoiskuljetusten toteuttajaksi,” sanoo Meriauran toimitusjohtaja Beppe Rosin. ”Nämä kuljetukset sopivat lastiprofiiliimme ja muihin kuljettamiimme tavaravirtoihin erittäin hyvin, mikä helpottaa kuljetusten optimointia päämarkkina-alueellamme.”

Projektilogistiikkayhtiö K2 Project Forwarding on keskeinen lenkki yhteistyössä varmistaen kuljetusten tehokkaan organisoinnin ja oikea-aikaisen toteutuksen, sekä sujuvan viestinnän Meriauran ja Aker Solutionin välillä.

Meriauran kansilastialukset tulevat kuljettamaan teräsmoduleita Aker Solutionille Norjaan. (arkistokuva) 

Kuvassa Meriauran Mathias Mattson ja K2 Project Forwardingin Odd  J Pedersen.