Kiinnostaako työ innovatiivisessa perheyrityksessä?

Meriaura Group työllistää n. 200 ammattilaista maalla ja merellä. Etsimme jatkuvasti päteviä ammattitaitoisia tekijöitä kasvavaan merenkulkualan asiantuntijoiden joukkoomme ja tarjoamme monia erilaisia positioita erilaisilla aluksilla ympäri vuoden.

Voit lähettää avoimen maatyötä koskevan hakemuksesi sähköpostilla beppe.rosin(at)meriaura.fi

Meripuolen työpaikkahakemukset:

Miehitämme tällä hetkellä Meriaura Groupin omistamia rahtialuksia, merentutkimusalus Arandaa, Meritaidon merenmittausaluksia, Wasa Dredgingin ruoppausaluksia  ja matkailujäänmurtaja Sampoa. VG-Shippingin palveluksessa työskentelee 150-200 merihenkilöä. Etsimme jatkuvasti päteviä ja ammattitaitoisia tekijöitä kasvavaan merenkulkualan asiantuntijoiden joukkoomme ja tarjoamme monia erilaisia positioita erilaisilla aluksilla ympäri vuoden. 

Hakemus säilyy järjestelmässä 365 vuorokautta.

Alla olevasta linkistä pääset täyttämään hakemuskaavakkeen.

Hakemuskaavake

Laivanpäälliköksi?

Etsimme päälliköitä Meriaura Groupin operoimiin kuivarahtialuksiin. Pätevyysvaatimus: Chief Mate STCW II / 2 tai Master STCW II / 2.
Luotsierivapaus tai mahdollisuus sen suorittamiseksi, sekä työkokemusta päällikkönä tai yliperämiehenä Suomen rannikolta ja kuivarahtialuksilta vaaditaan. Kielitaito: englanti ja suomi tai ruotsi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja crewing@meriaura.fi