https://www.youtube.com/watch?v=0OXFo5kTgpE

Palvelut

Olemme erikoistuneet teollisuuden tuotteiden ja raaka-aineiden merikuljetuksiin sekä vaativiin projektikuljetuksiin.

Merirahdit

Toimintamme merkittävä osa on teollisuuden ja tukkukaupan irtolastien ja kappaletavaroiden merikuljetus niin sopimusliikenteenä kuin yksittäisinä laivauksinakin. Rahtaamiemme kuivalastialusten kuljetussuorite on yli 2 miljoonaa tonnia vuodessa. Alukset liikennöivät Euroopan alueella, pääasiassa Itämerellä ja Pohjanmerellä. Liikenteemme päätuoteryhmät ovat:

  • agribulk (vilja, lannoitteet, rehuraaka-aineet)
  • biopolttoaineet
  • kierrätysmateriaalit
  • mineraalit
  • metsäteollisuuden tuotteet ja puuraaka-aine
  • projektilastit ja kappaletavara

Projektilogistiikka

Tarjoamme merikuljetuksia sekä ovelta ovelle -palvelupaketteja vaativille projektilasteille. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden sisältäen maakuljetuksen, merikuljetuksen, tavarankäsittelyn lastaus- ja purkusatamissa, varastoinnin ja jatkokuljetuksen määränpäähän – koko kuljetusketjun tai vain haluamanne osat siitä. Toimitusketju on hyvin hallittu ja sovitettu tarpeisiinne. Kuljetusketjun keskitetyllä hallinnalla varmistetaan toimituksen kustannustehokkuus ja oikea-aikainen saapuminen loppuasiakkaalle.

Meriaura heavy cargo transport brochure

Offshore

Viime vuosina Meriaura on saanut tukevan jalansijan Pohjois-Euroopan ja Itämeren alueen tuulivoimaprojektien kuljetusten suorittajana. Meriaura on menestyksekkäästi toteuttanut lukuisia vaihteistojen, lapojen, runkojen sekä muiden tuulivoimaloiden komponenttien kuljetuksia joko suoraan tai välillisesti niin maa- kuin merituulipuistoille. Monitoimialuksemme Meri ja Aura ovat osallistuneet vaativiin merituulipuistojen asennushankkeisiin kuljettamalla voimaloiden perustuksia mm. Sheringham Shoal sekä Walney 2 merituulipuistoihin.

Lastinkäsittely

Tarjoamme satama- ja lastinkäsittelypalveluita yhteistyökumppanimme EcoPorts Finlandin kautta Eurajoen yksityissatamassa Olkiluodossa. Toimintaan kuuluu laivojen lastaus, purkaus sekä tuotteiden varastointi satamassa.

Eurajoen yksityisessä satamassa toimintaa ei hidasta byrokratia. Tarvittaessa illat ja viikonloput ovat tehokasta työaikaa. Mitä nopeammin lastin käsittely sujuu, sitä enemmän säästät kustannuksissa. Lue lisää ja tutustu satamapalveluihin.

Laivanselvitys

Hoidamme ammattitaidoilla ja joustavasti laivan tarvitsemat palvelut kuten miehistönvaihdot, aluksen polttoainetoimitukset ja ruokahuollon. Huolehdimme tarvittavasta yhteydenpidosta, dokumentaatiosta ja viranomaisilmoituksista.

Tarjoamme palveluja erityisesti Turun, Naantalin, Eurajoen, Rauman, Paraisten, Kaskisten, Kantvikin ja Kemiön satamissa, mutta teemme laivanselvityksiä sopimusasiakkaillemme koko Suomessa.