Language
Maritime logistics
Meriaura project team


Haemme kahta rahtauspäällikköä 

(bulk ja erikoislastit)

Liiketoimintamme nopean kasvun myötä etsimme nyt tiimiimme Turkuun KAHTA RAHTAUSPÄÄLLIKKÖÄ (bulk- ja erikoiskuljetukset)

Bulk-liiketoimintamme käsittää tällä hetkellä 15 laivaa, jotka operoivat pääasiassa Itä- ja Pohjanmeren alueella. Projektiliiketoimintamme tarjoaa asiakkaillemme vaativia erikoiskuljetuksia ja projektienhallintaa. Molemmat liiketoiminnat ovat kasvussa, ja siksi tarvitsemme uusia tekijöitä kapasiteettimme myyntiin niin spot-markkinoilla kuin sopimusasiakkaillemme.  Tarjoamme kiinnostavan työn innostavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä.  Menestyvä yhtiöryhmä takaa kilpailukykyiset edut. 

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kaupallisista tehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Raskaan teollisuuden, satamatoimintojen tai laivausalan kokemus katsotaan eduksi, projektirahtauksessa myös kuljetuksiin liittyvä teknis-operatiivinen osaaminen. Arvostamme sopivaa korkeakoulutasoista koulutusta (esim. tradenomi, logistiikkainsinööri, merikapteeni, KTM). Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, ja muiden kielten hallinta on eduksi. Nopeatempoinen työ vaatii itsenäistä ja joustavaa asennetta, paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Olet aktiivinen ja sisukas myyjä sekä vakuuttava neuvottelija.  

Lisätietoja antavat Elisa Mikkolainen (bulk-rahtaus), puh. 0400-801524 arkisin 16-18, ja Jessica Saari (projektirahtaus), puh. 0440-686860 arkisin 09-11. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 25.07.2018 mennessä joko elisa.mikkolainen@meriaura.fi tai jessica.saari@meriaura.fiAlla olevasta linkistä pääset täyttämään hakemuskaavakkeen ja katsomaan avoimia työpaikkoja.

HakemuskaavakeTyöyhteisöömme pääset tutustumaan laivaoperaattorimme Marian tekemän musiikkivideon kautta