Language
Maritime logistics

Ajankohtaista

6.10.2017 Rajavartiolaitos harjoitteli Meriauran Blue White Eagle -aluksella

Rajavartiolaitoksen alaiset Suomenlahden merivartiosto sekä Länsi-Suomen merivartiosto järjestivät viikolla 40 Naantalissa harjoituksen Meriauran omistamalla, purettavaksi menevällä Blue White Eagle -aluksella.

Lue lisää


15.9.2017 Meriauran kansilastialukset varustettu tutkimuskäyttöön

Kansilastialukset ’Meri’ ja ’Aura’ on varustettu siirrettävällä, kontteihin perustuvalla tutkimuskalustolla. Ensimmäinen toimeksiantaja on Suomen ympäristökeskus SYKE ja Ruotsin meteorologinen ja hydrologinen instituutti SMHI, jotka käyttävät aluksia merentutkimuksessa Arandan peruskorjauksen aikana.

Lue lisää


8.9.2017 Blue White Eagle saapui Naantaliin

Meriauran ostama vanha matkustaja-alus Blue White Eagle saapui Naantaliin perjantai aamulla. Hinaus Lappeenrannasta Saimaan kanavan kautta Naantaliin sujui suunnitelmien mukaisesti ja alus on saatettu turvallisesti laituriin odottamaan romutusta.

Lue lisää


23.8.2017 Meriaura osti romutettavan laivan Ship Recycling-projektiin

Meriaura Oy on ostanut vanhan Blue White Eagle- sisävesiristeilyaluksen. Lappeenrannassa vuosia lojunut alus on valittu osaksi valtion uraauurtavaa laivanpurkuhanketta. Alus tullaan romuttamaan koealuksena Tekesin osarahoittaman laivojen kierrätysteollisuutta edistävän Ship recycling-projektin puitteissa. Projektin tavoitteena on luoda Suomeen laivojen purku- ja kierrätysteollisuutta.

Lue lisää


5.7.2017 m/v Ninalle uusi omistaja ja nimi

m/v Ninan omistanut Archipelago Lines myy aluksen Rinaland Shippingille. Aluksen nimi vaihtuu Rinalandiksi ja alukselle tulee Latvian lippu. Meriaura jatkaa Rinalandin aikarahtaamista uuden omistajan kanssa eikä tämä muutos tule vaikuttamaan aluksen rahtaukseen.

Lue lisää


9.6.2017 Meriaura Groupille uusi toimitusjohtaja

Meriaura Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty YTM, MBA Elisa Mikkolainen, 50. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 17.7.2017. Hänen vastuualueelleen yritysryhmässä kuuluu Meriaura Oy:n harjoittama merikuljetusliiketoiminta sekä VG-Shipping Oy:n harjoittama varustamotoiminta ja laivanhoito.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat